Izvor:
05.11.2017 u 18:47
0

JEDNOSTAVNO JE: Uz ove savete ostvarite sreću i zadovoljstvo u životu!

Za sreću je potrebno tako malo. Nekome su potrebni mali znaci pažnje, nekome zagrljaj voljenje osobe, nekome uspeh na poslu, ali je najbitnije od svega da vi sreću pronađete u vama samima, kako biste je na taj način prizvali i u ostalim sferama vašeg života. Ovo su neki od načina:

1. Budite fizički aktivni

Upišite se u teretanu, trenirajte, šetajte. Sve to je dovoljno da biste se osećali bolje i raspoloženije.

2. Hranite se zdravije

Znamo da stižu praznici, a sa njima i raznovrsna hrana kojoj ćemo teško odoleti. Ali, sada je pravo vreme da se očistite, smanjite ugljene-hidrate kojima ste svakodnevno izloženi. Biće vam mnogo lakše za praznike, ali ćete se svakako osećati mnogo bolje.

3. Bacite stvari koje vam ne trebaju

Sada ili nikada. Očistite svoj radni sto, ormar, očistite sve od stvari koje vam opterećuju prostor i vaš život. Napravite detaljno čišćenje, odnosno mesta za neke nove i bolje stvari.

4. Recite: ma baš me briga!

Da, dobro ste pročitali. Što vas je manje briga za neke stvari, to je za vas bolje. Ponekad nije loše da se vodimo upravo tom rečenicom i da je primenjujemo u svakodnevnom životu

izvor:alo.rs
Foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter