Izvor:
29.05.2017 u 19:02
0

KAKO DA STARIM PATIKAMA VRATITE STARI SJAJ? Uz pomoć ove metode đon stare obuće izgledaće kao nov! (foto)

Većina patika poseduje penasti đon, ali ste verovatno primetili kako nakon izvesnog vremena on počinje da dobija pukotine – sada imamo super prost način da ih uklonite i učinite da ponovo budu kao nove.
Na društvenim mrežama se pojavio sjajan trik koji pomaže da uklonite sve pukotine sa đona patika i ponovo ih učinite da budu kao nove.

Pritom, lakše je nego što mislite.

Korisnik društvene mreže Reddit objavio je fotografiju svojih patike pre i posle zahvata koji je zahtevao samo korišćenje fena, a razlika je fascinantna.

Od vidno iznošenih patika dobio je par koji izgleda kao da je nedavno izvađen iz kutije.

Kako biste postigli isti efekat, potrebno je samo da zagrevate problematično mesto fenom jedan minut pre nego što pređete na sledeći nabor.

Jedino je potrebno da budete pažljivi i ne preteruje te sa toplotom kako ne biste istopili lepak koji povezuje đon sa patikom.

Ova tehnika ne funkcioniše samo na patikama koje imaju đon u boji jer toplota može da otopi boju.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter