Izvor:
29.05.2017 u 19:14
0

2.000 EVRA ZA POSAO IZ SNOVA: Jedini zahtev je da volite mačke! (foto)

Idealni kandidat mora da ima strpljenja da mazi životinje dug vremenski period.
Šta god da sada radite, momentalno dajte otkaz, jer jedna veterinarska klinika u Irskoj ima za vasposlovnu ponudu snova. Tačnije, za sve one koji vole mačke.
Naime, ova veterinarska klinika u Dablinu nudi posao punog radnog vremena, a sve što se od zaposlenog zahteva je da po ceo dan mazi mačke. Kvalifikacije za ovaj posao su da osoba voli da se mazi, da je nežna prema životinjama i da želi da uplašenim, bolesnim i beskučnim životinjama pruži malo utehe.
– Idealni kandidat mora da ima nežne ruke i strpljenje da mazi životinje dug vremenski period. Mora da bude nežnog glasa i da ume da šapuće i smiruje naše pacijente i da prepoznaje različite vrste predenja i šta koja vrsta znači, odnosno šta nam maca time poručuje – piše u aplikaciji za ovaj posao.
Plata na godišnjem nivou može da iznese između 20.000 i 25.000 evra, što znači da će profesionalnom “mazitelju” mesečna plata biti skoro 2 hiljade evra.

Posao nudi “Just Cats Veterinary Clinic” a ceo oglas pogledajte OVDE.

Telegraf
Foto: Facebook/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter