Izvor:
04.04.2018 u 21:55
0

SLIKAJTE SE NA PRAVI NAČIN: Sledite zlatna pravila i imaćete savršen selfi!

Četrdesetdevetogodišnja Helena savjetuje da se okrenete uvijek ka direktnom izvoru svijetla, bilo da je u pitanju vještačko ili prirodno dnevno svijetlo.

Ukoliko poštujete ovo pravilo, danska manekenka sa višedecenijskim iskustvom u poziranju kaže da ćete sigurno ispasti najbolje moguće.

Takođe, njen savjet je i da vam brada uvijek bude malo niže postavljena, a pogotovo ako je svijetlo upereno direktno u vaše lice.

Ako je izvor svjetlosti iznad glave, u tom slučaju, prema njenom savjetu treba da uzdignete bradu.

– Svako je lijep na svoj način, ali da biste na slikama izgledali savršeno prihvatite sve to kao igru senki. Morate da se dobro pozicionirate i tu onda nema greške – rekla je Helen za "Daily Mail".

Kolektiv,me
Foto: Arhive

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter