Izvor: Stilkurir.rs/Stvarukusa
12.10.2023 u 19:05
0

VRSNI KULIRANI OTKRIVAJU VANSERIJSKI TRIK: Domaćiće, uz ovaj sastojak RIBA se više neće LEPITI ZA TIGANJ tokom prženja

Riba spada u namirnice koje obavezno morao da se nađu na našem jelovniku, a iz sledeći trik ćete je veoma lako spremati.

Ova slatkovodna ribaTOK vam može razoriti organizam parališućim otrovom: Evo šta bi vam se desilo s jetrom ukoliko biste je konzumirali svakodnevno

Lekari preporučuju da se riba jede bar dva puta nedeljno, mada mnogi je izbegavaju zbog načina spremanja, koje zahteva malo veštine. Međutm, iskusne domaćice su otkrile sjajan trik – saznajte kako možete da je ispržite, a da vam se uopšte ne zalepe za tiganj. Uz njega, ova namirnicu koja donosi brojne blagodeti irganizmu će vam uvek ispasti savršeno.

Sve što treba da uradite jeste da tiganj zagrejete na umerenoj temperaturi, pa tek onda sipajte malo ulja.

Nakon toga blago posolite i vodite računa da je so po celom tiganju (ne treba puno soli, ali je lepo rasporedite.

Tek onda možete da dodate ribu, ali nju ne morate da solite. Ovaj trik će vam pomoći da se riba ne zalepi, ali takođe i da ne prska tokom prženja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter