Izvor: Telegraf
08.09.2022 u 15:22
1

KAKO OPROSTITI PREVARU? Razlaz ne mora uvek da bude opcija

Šta god ko pričao, doživeti da vam partner bude neveran, zaista nije jednostavno. Naprotiv – situacija može da bude veoma složena i komplikovana, i sa dugotrajnim posledicama. Ipak, da li bi trebalo nekada oprostiti nevernom partneru?

Od većine ljudi ćete dobiti savet da vezu odmah prekinete, međutim svako ko se našao u ovakvoj situaciju, zna da raskid ne mora uvek da bude opcija. Ukoliko odlučite da prevaru oprostite, vaša veza bi ipak trebalo da se vrati u normalu, a ovo su znaci koji ukazuju na to da se slobodno možete pomiriti sa partnerom i oprostiti mu prevaru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

1. Vaš partner ozbiljno želi pomirenje

Opraštanje i korak napred funkcionisaće samo ukoliko onaj koji je prevario u potpunosti razume ozbiljnost situacije i spreman je da se posveti zahtevnom procesu pomirenja.

2. Vaš partner radi na sebi

Opraštanje neverstva podrazumeva konstruktivne radnje i rešavanje unutrašnjih problema zbog kojih se osoba odlučila na takav čin. Ovo je velika stvar u „popravljanju“ veze, jer će vam biti potreban dokaz da vaš partner zaista brine za vas, ali i za sebe, i da radi na rešavanju unutrašnjih konflikata.

3. Vaš partner se ne brani

PAZITE KOME SE POVERAVATE: Istraživanja pokazala ko su veće TRAČARE, muškarci ili žene!

Partner iskazuje iskreno žaljenje i kajanje zbog onoga što je učinio i preuzima potpunu odgovornost za svoje postupke.

4. Ne krivi vas za svoje postupke

Partner kome je „bezbedno“ oprostiti prevaru prihvata svoje greške i iskreno želi da ih ispravi.

5. Strpljiv je u procesu pomirenja

Partner pažljivo komunicira i ne ubrazava proces pomirenja i rada na vezi. Ne prikriva probleme i „ne gura ih pod tepih“, ne ignoriše to što ste povređeni, niti vas požuruje.

6. Oboje znate razlog prevare

Ukoliko ste sa partnerom razgovarali o tome kako da sprečite da se takav scenario ponovi u budućnosti, od ovakvog razgovora imaćete dvostruku dobit: prva je da ćete naučiti da bolje komunicirate i razumete međusobne potrebe, a druga je da će vam ovakav razgovor pomoći da ponovo izgradite poverenje.

7. Osećate da se iskreno kaje

Stav i postupci vašeg partnera posle prevare ili preljube pomogli su vam da razvijete saosećanje prema njemu i njegovim greškama. Partner koji je prevario dao vam je dovoljno razloga da se posvetite braku ili vezi i u dobru i u zlu. Drugim rečima, i dalje osećate da vredi.

8. U vašoj vezi se poboljšava komunikacija

Predanost i ponašanje vašeg partnera omogućili su vam da počnete da uspostavljate vezu koja je, možda, iščezavala pre samog čina neverstva. Vrlo je otvoren oko toga s kim kontaktira i provodi vreme, bilo da je to lično, putem interneta ili putem telefona. Ne ostavlja mesta sumnji da pomislite kako opet „švrlja sa strane“.

9. Oboje ste prihvatili to što se desilo

Oboje ste odvojili vreme potrebno za procesuiranje ovog gorkog iskustva. To takođe znači da ste s prijateljima, porodicom ili terapeutom otvoreno porazgovarali o svojim osećanjima. Vratili ste se svakodnevnom životu i opet možete da se radujete, a da to osećanje ne uništi ogorčenje.

10. Možete da zamislite zajedničku budućnost

Ako sebe vidite kao srećnu osobu u budućnosti, sa partnerom kojem ste oprostili, trebalo bi još jednom da razmislite o oproštaju i porazgovarate sa svojim partnerom o vezi.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “KAKO OPROSTITI PREVARU? Razlaz ne mora uvek da bude opcija”

  1. Pred nekaj meseci sem izgubil nekaj denarja zaradi nereguliranega posrednika. Denar sem dobil nazaj s transakcijami, ki sem jih opravil s svojega bančnega računa na račun coinbase, nato pa sem denar iz coinbase poslal v denarnico prevarantov s podjetjem za povratne bremenitve, imenovanim Amendall .net. Mislil sem že, da sem izgubil denar, dokler mi podjetje Amendall Recovery Company ni pomagalo povrniti izgubljenega denarja. Zelo dobri in hitri so pri izterjavi izgubljenega denarja od vseh teh spletnih goljufov.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter