Izvor: Happy BSC
23.10.2021 u 21:49
0

Lak način da učinite da muškarac trči za vama!

Svaka devojka želi momka koji će biti lud za njom.

Muškarci su spremni zbog devojke koja im se dopada da urade neverovatne stvari, da pomere i brda i planine ako treba, a žene opet, nije da ne uživaju da su predmet nečije požude i potrage.

PROČITAJTE JOŠ:Ovom BILJKOM ublažite VALUNGE i noćno znojenje!

Ali kako ga podstaći da krene da trči za vama?.

SLEDE 3 SAVETA KAKO DA UČINITE DA VAS ON JAKO POŽELI:

1) MUŠKARCI ŽELE ŽENU KOJA IM DELUJE KAO DA NE MOGU DA JE IMAJU.

Ovo je nešto što držimo za univerzalnu istinu. Nije bitno gde ste ili kakav je muškarac u pitanju. Ako on misli da ne možete da vas ima, on će vas hteti više nego bilo koju drugu. Ključno je da mu stavite do znanja da još uvek ima šansu kod vas. Pazite samo da ne odete predaleko delujući mu potpuno izvan mogućnosti i da ne dođete do tačke u kojoj će pretpostaviti da je jurnjava za vama čist gubitak njegovog vremena.

2) ON ĆE VAS ŽELETI JOŠ VIŠE AKO NAUČITE KAKO DA VODITE POMALO DVOSMISLENE RAZGOVORE.

Želite li da načisto „odlepi“? Šapnite mu nešto seksi na uvo. Neka čuje stvari za koje je nikada ne bi pomislio da će čuti od jedne žene. Pokušajte da ipak ne pređete onu tanku liniju nakon koje ćete zvučati previše „prljavo“. Ako to učinite, možete ga izgubiti jednako brzo kao što ste ga i privukli. Naravno, postoje i oni momci kojima će se tako nešto dopasti još i više.

3) POLJUBITE GA TAMO GDE JE TO NAJMANJE OČEKUJE.

Ljubljenje može biti vrlo erotična stvar, pogotovo ako ga ljubite na mestima na kojima ne očekuje ​​da ćete ga poljubiti. U vrat ili iza uha… Duž grudi ili stomaka, recimo… To su sve prava mesta za poljubac koji će ga oduševiti. Jednom kada počnete, verujte on neće želeti da se ikada zaustavite.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter