Izvor: BSC HAPPY/INFORMER
03.12.2023 u 19:40
0

MALI SIGNALI: Ovih 11 stvari muškarac govori kada mu se dopadate!

Interesovanje za vaš dan i udeljivanje komplimenata je jedan od načina na koji će muškarac staviti do znanja ženi da mu se dopada.

1. „Ovo me je podsetilo na tebe.“

Neće uvek reći da misli na vas, jer bi možda želeo da izbegne da bude previše direktan da bi poštedeo svoja osećanja, da ne bude povređen.

2. „Mogu ti pomoći u tome.“

Muškarci vole da budu potrebni. Žele da se osećaju korisnim. Ako vam nude da vam pomognu u nečemu, veoma su zainteresovani za vas.

Muškarci rade samo stvari za žene do kojih im je zaista stalo, ili ponekad za „krajnji cilj“.  Međutim, ako se on rasipa svojom pomoći kao da je dobročinitelj, zaljubljen je.

3. „Izgledaš sjajno.“

Ako vam kaže da izgledate sjajno, prestanite da preterano analizirate i nagađate šta on zaista misli. On zaista misli da izgledate sjajno i želi da to znate. Prihvatite te komplimente!

4. „Razgovarao sam sa mamom…“

Ako navede ime mame i kaže ti šta je podelio sa njom, on je ili tvoj najbolji prijatelj ili mu se sviđaš. Razgovor o njegovoj mami na bilo koji način može signalizirati da je on ranjiv prema vama. Čak i ako je otvoren da priča o njoj, imate njegovo poverenje.

5. „Uznemiren sam / ljut / zabrinut.“

Ako muškarac voljno prizna da oseća neku emociju koja nije srećna ili „u redu“, dovoljno je zaljubljen u vas da vam pokaže ranjivost koju obično ne otkriva.

6. „Gde si? Šta radiš?“

Postavlja vam pitanja o tome šta radite ili gde ste? Sviđaš mu se! Sve dok to ne radi stalno, on nije uhoda; umesto toga, on je tip koji te voli.

7. „Tako si seksi.“

Naravno, možda je to rekao milijardama drugih žena, ali kada izvadi ovaj kec iz rukava, on je spreman da ide u krevet s vama. Da li ima romantična osećanja ili ne je sasvim druga priča.

8. „Primetio sam te…“

Ako izbaci frazu za koju je primetio da radite, kažete, nosite ili jedete (nazovite glagol) bilo koju radnju, on obraća ozbiljnu pažnju na to ko ste kao osoba, a ne zato što želi da bude najbolji prijatelj za ceo život.

9. „Nedostaješ mi.“

Nedostaješ mu? Oh, devojko, muškarci nikada ne vole da pričaju ovakve stvari, osim ako nisu superosetljivi ili romantični tipovi. Ako vam kaže da mu nedostajete, čak i ako ste u toj novoj neizvesnoj fazi, sigurno ste stavili sidro u njegovo srce.

10. „Biću tu za tebe.“

SVAKU ŽENU DOVODI DO LUDILA: Uživa u poljupcima na ovom mestu

Ako kaže nešto slično kao…

„Biću tu ako ti trebam.“

„Imaš li sa kim da razgovaraš o tome? Sa zadovoljstvom slušam.“

„Hajde da razgovaramo.“

… on kaže da želi da bude deo tvog života i neće te samo pustiti da besposleno sediš po strani.

11. Zove te nadimkom

Ako te nazove bilo kojim drugim nadimkom, odlučio je da moraš da budeš njegova. Ako te zove po prezimenu ili te posmatra kao drugaricu ili je možda jednostavno sarkastičan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter