Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
25.11.2023 u 22:40
0

SVAKU ŽENU DOVODI DO LUDILA: Uživa u poljupcima na ovom mestu

Postoji jedno mesto koje kod svake žene izaziva posebno uzbuđenje.

Verovali ili ne – vrat! Zašto žene osećaju toliko uzbuđenje kada ih ljubite po vratu? Ako ste ikada obratili pažnju na svoje partnerke, verovatno ste primetili da poljupci u vrat kod njih izazivaju razne senzacije, uključujući osećaj maženja, sisanja, ljubljenja i grickanja, sposobnih da žene dovedu do ludila.

Zašto je to tako?

Vrat je jedna od erogenih zona i za muškarce i za žene. Poljupci u vratu, kada se izvedu na pravi način, trenutno mogu opustiti i uzbuditi vašeg partnera.

Pixabay

Zašto baš vrat?

Bez obzira na to koliko ste puta bili sa svojim partnerom, može se reći da postoje određena mesta koja, kada ih dodirnete, odmah izazivaju reakciju. Ova posebna mesta poznata su kao „erogene zone“.

Erogene zone su delovi tela koji su posebno osetljivi na seksualnu stimulaciju. Ova područja uključuju usne, uši, stopala, unutrašnju stranu butina, ramena i, naravno, vrat!

Ali postoji više razloga zbog kojih su poljupci u vratu posebno poželjni.Evo nekoliko tih razloga:

OVO MESTO U KUĆI JE IDEALNO ZA VOĐENJE LJUBAVI: Za bogat ljubavni život potrebna je mašta

To je seksi

Možda je iščekivanje onoga što sledi upravo ono što čini poljupce u vratu tako senzualnim. Osoba koja prima poljupce može se opustiti i uživati, ne mora ništa raditi osim da se fokusira na dodire i osećaje koji prolaze kroz njeno telo.

Rajski miriše

Koliko god to čudno zvučalo, vratovi imaju tendenciju da dobro mirišu. Pulsne tačke se nalaze na vratu, pa možete često osetiti miris parfema ili kolonjske vode. Vrat je takođe blizu kose, što često doprinosi prijatnom mirisu.

To je osetljiva oblast

Vrat ne doživljava puno stimulacije tokom dana i ima tanju kožu od nekih drugih delova tela, što ga čini znatno osetljivijim. Čak i najlaganiji dodir može izazvati snažne reakcije.

Možete da zadirkujete

Poljupci u vratu su vrhunsko zadirkivanje! Ako želite nekoga da napalite i ostavite da želi više, ovo je definitivno način da to postignete. Poljupci u vratu su neverovatno zavodljiva metoda predigre.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter