Izvor: Men’s Health
24.06.2021 u 08:21
0

NA DUGE STAZE: Test izdržljivosti

UVEŽBAJTE SCENU

PROČITAJTE JOŠ

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U NEMAČKOJ! Poginule četiri osobe iz Srbije

POBEDA SRBIJE: Košarkaši savladali reprezentaciju Meksika

DETALJI SAOBRAĆAJNE NESREĆE NA ZRENJANINSKOM PUTU: Teško povređen motociklista

Vaša igra je samo gomila pretvaranja i ona je svesna toga.Ne budite više toliko predvidljivi. Predvidljivi? Upravo tako, jer kao muškarac vi sve vreme emitujete signale koji nagoveštavaju kako ćete se ponašati jednoga dana kada više ne budete osećali potrebu da je impresionirate. Sreća vaša što smo se mi malo udubili u tu materiju!

TEST DUHOVITOSTI
Neka se slobodno ruga majici koju ste doneli sa odmora, sa nemogućim logotipom odštampanim na grudima. Žene žele da se osećaju nadmoćno, što znači da mogu da vas zavitlavaju, a vi to treba mirno da podnosite. Potreban im je neko ko može da podnese određenu dozu sarkazma i koga to zabavlja.

TEST PRIVLAČNOSTI
Razne zvezde i sportisti obaraju devojke s nogu time što su im i izgled i ponašanje kul. Devojkama prija i laska ako ste uglađeni, privlačni i smireni. Pošto tiha voda breg roni, kako kaže stara poslovica, možete da računate na to da će ubrzo početi da je kopka kako se ponašate u krevetu. Ali prvo je odvedite na kratak sportski izlet.

TEST LJUBOMORE
Ostanite hladni ali ne previše kad vas ona na nekoliko minuta ostavi samog u kafiću. Ukoliko budete pokazali previše razumevanja za to što u kafićima razgovara sa drugim muškarcima koji će, prirodno, kad-tad pokušati da je osvoje, pomisliće da vam nije naročito stalo do nje i polako će se okrenuti nekom drugom. Najbolje je da se ponašate suzdržano i da ne pravite frku. Takva prikrivena ljubomora posebno uzbuđuje žene.

TEST STAVA
Uopšte nije važno da li se njeno mišljenje o politici, lovu ili poljskim zečevima razlikuje od vašeg. Ona samo hoće da vidi da li ste muškarac koji ume da se nosi sa drukčijim mišljenjem po bilo kom pitanju. Bitno je samo da ne savijate kičmu i da možete bez zagriženosti da se upustite u raspravu i o najosetljivijim temama. Muškarci koji se snalaze u burnim raspravama sutra će uspešno da plove i uzburkanim vodama ljubavne veze.

TEST U RESTORANU
Vodite računa o tome da će vas odnos prema kelneru i drugom osoblju u restoranu razotkriti u njenim očima. Budite sigurni da će sve vreme posmatrati kako se ponašateprema ljudima koje srećete, naročito kada se nad vaš sto nagne i te kako raskošna kelnerica čiji broj brusa sigurno prevazilazi sve što ste do tada videli u svom “burnom” životu. Budite korektni i sažeti.

TEST NA DUGE STAZE
Ukoliko sve gore pomenute testove položite makar samo sa prolaznom ocenom, budite spremni na poslednju probu. Pred vama je celodnevni šoping sa njenim prijateljicama ili mamom, rastezanje opake mačke po kauču (mi, muškarci, baš ne volimo mačke) i bog zna kakva još mučenja. Žene od nas očekuju da u zamenu za njihovu naklonost nešto i žrtvujemo, ponekad čak i malo “zdrave” pameti. Samo tako one mogu da znaju da li shvatamo dobre i loše strane zajedničkog života. Dakle, i u dobru i u zlu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter