Izvor: Najžena
14.02.2024 u 04:55
0

VERUJE SE DA PRIVLAČE LOŠU SREĆU: Ove poklone nikako ne kupujte voljenoj osobi

U našem narodu postoje brojna verovanja, pa se tako smatra da voljenoj osobi ne treba poklanjati neke predmete ako želite da vaša veza potraje.

Ne treba ga poklanjati, jer privlači konflikte i najčešće dovodi do prekida odnosa sa osobom kojoj ste ga poklonili.

Sat

Izbegavajte da poklanjate voljenoj osobi sat. Ako to uradite, narodno verovanje kaže da će početi da otkucava vreme do vašeg rastanka.

Novčanik

Prema jednom verovanju, za novčanim se smatra, kao i za upaljač – da dovodi do prekida odnosa. Prema drugom verovanju, smatra se da ne treba poklanjati prazan novčanik, jer to privlači siromaštvo.

Minđuše

Veruje se da muškarci ne treba svojim devojkama ili suprugama da poklanjaju minđuše, jer će se njihova veza ubrzo završiti.

Ogledalo

Poklonjeno ogledalo privlači nevolje u život osobe koja ga je dobila, pa ćete se često svađati i to može dovesti do raskida.

Nož

Ako vaša voljena osoba voli da kuva, nemojte da joj kupite nož nikako, jer se veruje da će u vašoj vezi svađe postati česte.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter