Izvor: Glossy
08.03.2024 u 13:25
0

OVO NIKAKO NE POKLANJAJTE ŽENAMA ZA 8.MART! Pet stvari koje bi mogle da ih NALJUTE

Na današnji dan usrećite svoju lepšu polovonu, a ove pokone nikad ne

Svetski dan žena, 8. mart obeležava se danas širom sveta. Muškarci se trude da danas svojim damama udovolje na razne načine, a kupovina poklona je nešto što se podrazumeva.

Iako se trude da žene budu srećne, muškarci ponekad prave greške koje mogu imati potuno drugačiji efekat. Poklanjanjem neadekvatnih poklona može da izazove ljutnju i nezadovoljstvo, najčešće zbog toga što se on poklon može pogrešno protumačiti.

Ukoliko ne želite da se nađete u takvoj situaciji nikako ne poklanjajte ovakve poklone.

1. Kuhinjski pribor 

Čak iako vaša devojka obožava da kuva, manite se kuhinjskih pomagala za 8. mart. Pokažite joj da se kreativac, a ovakva poklone ostavite za neku manje važnu priliku.

2. Novac

Ne morate da prevrnete nebo i zemlju da bi vaša devojka ili žena bila zadovoljna. Ipak, ono što ne biste trebali da radite jeste da joj dajte novac za ovaj važan dan. Čak i najmanja sitnica je bolja od poruke, „evo pa kupi šta ti treba“.

3. Sprave za vežbanje

Ovim potezom može se poslati poruka, „smršaj“, što bi kod nje moglo da izazove revolt i učini da postane nervozna i nesigurna u sebe. Razmislite, da li želite da je obradujete ili iznervirate.

4. Plišane lutkice

Ovaj poklon možda može da prođe za Dan zaljubljenih, ali za Dan žena definitivno ne. Potrudite se malo, lepa bombonjera i ruža će postići mnogo bolji efekat od medveda koji će skupljati prašinu i samo smetati gde god da ga stavi.

5. Plastika – cveće, voće, ukrasi

Zaboravite na plastiku kako mogućnost da njome nekog obradujete. Posebno pažnju obratite i nikako za 8. mart ne poklanjate: plastično sveće u prozirnom celofanu, mini orhideje u kutiji, crveni karanfil… Iako je simbol 8. marta retko koja žena će mu se zaista i obradovati.

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter