Izvor:
09.08.2023 u 11:34
0

NAPRAVITE SAMI: Domaći keratin za kojim su žene poludele, POTREBNA SAMO TRI SASTOJKA

Ispravljanje kose keratinom već godinama je veoma popularan, a mnoge dame obradovaće činjenica da ovaj efekat mogu da postignu i kod kuće

Zahvaljujući njemu, oštećena i suva kosa počinje polako da vraća svoj sjaj i gustinu, a održavanje je drastično lakše  kosa se samo prosuši fenom i bez feniranja i korišćenja drugih sredstava ostaje ravna i sjajna.

OTPORNOST NA ANTIBIOTIKE: Evo šta je pokazla najnovija studija
pixabay.com

Na radost mnogih pripadnica lepšeg pola, domaća varijanta keratina može se napraviti i u kućnim uslovima. Ovo je daleko jednostavnija i jeftinija varijanta, s tim što treba imati u vidu da se ne radi o dugoročnom rešenju, kao kada su u pitanju tretmani u salonima, ali se svakako dobija sličan efekat.

Potrebno je:

– 1 šolja vode

– 2 kašike kukuruznog brašna

– 1 kašika bebi ulja

U vodu sipati kukuruzno brašno, sačekati da proključa, pa mešati dok se ne zgusne. Dodati bebi ulje, pa ponovo promešati. Sačekati da se prohladi, pa naneti duž cele kose i ostaviti da odstoji 20-25 minuta. Nakon toga regularno oprati kosu.

Kosa će Vam nakon ovog tretmana izgledati negovano i sjajno kao da ste izašli iz skupog salona, pokušajte ne može da škodi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter