Izvor: bsc happy portal
09.08.2023 u 12:33
2

PROVERENO LEČI RAK! Ova biljka je spasila mnoge, a jednostavno se upotrebljava

 Kozlac, kozalac, zmijino grožđe, zmijin češalj, zakoznik ili majasil je višegodišnja zeljasta biljka iz porodice kozlaca (Araceae).

Podzemno stablo obrazuje loptaste ili cilindrične rizome. Nadzemna stabljika visoka do 40 cm i u njenoj osnovi se nalaze krupni listovi sa liskama kopljastog oblika i dugačkim drškama koje su obrazuju rukavce. Liske su sa lica tamnozelene sa tamnosmeđim pegama.

Cvetovi su jednopolni, mirišu na trulo meso što privlači određene insekte koji ulaze u donji, prošireni deo spate gde su smešteni ženski i muški cvetovi. Plod je bobica narandžastocrvene boje koja se razvija iz ženskih cvetova.

PLAŠITE SE VEŠTAČKE INTELIGENCIJE? Novi model je u stanju da URADI OVO i to je vredno DIVLJENJA!

 

Od kozlaca se kao lek koristi rizom (Ari rhizoma) koji se u rano proleće vadi iz zemlje i suši na suncu ili na promaji. Rizom kozlaca se koristi uglavnom u homeopatiji dok se više ne upotrebljava u zvaničnoj i narodnoj medicini.

Kozlac je biljka koju monasi iz manastira Hilandara na Svetoj Gori beru i prave od nje lekovito sredstvo za koje se smatra da mnogima pomaže u borbi protiv kancera.

Preparat se pravi samo od korena kozlaca. Koren se opere od zemlje i isitni na veličinu zrna kukuruza, suši se, a potom stavi u staklenu teglu. Tada se prelije medom koji se posle izvesnog vremena razvodni, jer kozlac ispusti svoje sokove.

Nije potrebno da odstoji, a koristi se tako što se proguta bez žvakanja jer je neverovatno ljut. I to isključivo ujutru na prazan stomak, najmanje pola sata pre jela.

Važno je pomenuti da se ne sme uzimati za vreme hemoterapije i zračenja. Terapija kozlacem primenjuje se 15 (petnaest) dana uzastopno i može da se ponovi tek nakon pauze od mesec dana.

Važno je pokazati medicinsku dokumentaciju o bolesti, jer se na osnovu nje prave prioriteti za dodeljivanje kozlaca.

Na Svetoj Gori kozlac buja jer mu pogoduje klima i šumski hlad. Monasi sa Hilandara tvrde da se kozlac koristi za mnoga oboljenja, kao što su bolesti želuca, reumatizam, neuralgije, polipi, a kod kancerogenih oboljenja najbolji rezultati postižu se kod tumora na dojci, prostati, plućima…

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “PROVERENO LEČI RAK! Ova biljka je spasila mnoge, a jednostavno se upotrebljava”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter