Izvor: kurir.rs
09.08.2023 u 14:03
0

PAUZA STROGO 30 MINUTA: Iva snimila večeru za sezonske radnike na Aljasci, često je preskače. Evo i zašto

Iva iz Srbije, koja radi sezonski na Aljasci, nakon što je jednom prilikom pokazala kako izgledaju smeštaj i doručak, sada je otkrila i kakvu ponudu sezonski radnici imaju za večeru.

NAPRAVITE SAMI: Domaći keratin za kojim su žene poludele, POTREBNA SAMO TRI SASTOJKA

-Ovo je bila jedna od večera koja se dešava u toku radnog vremena, imamo samo 30 minuta da stignemo da večeramo i vratimo se na posao. Ono što je dobro je to da je sada sa mnom krenula moja cimerka Zoka, obično ne idemo u isto vreme na pauzu. U ovom zemljinom sudu nalaze se lepinje koje su identične kao odna kada mi kupimo giros. U drugom delu nalazi se jagnjeće meso, vidite da je seckano na kockice i gotovo je nemoguće urolati, lepinja je baš deblja. U trećem delu je krompir, zaista je ukusan, a u četvrtom delu se nalazi riža. Riže ima u svakom meniju, više od 50 odsto radnika u bilo kojoj fabrici su radnici sa Filipina-, rekla je Iva u videu dok je pokazivala šta sve ima na meniju.

Kazala je i da su svi u kihinji druželjubivi, ali da nema dovoljno vremena za večeru, te da je nekad i preskoči.

-U ovom delu uvek imamo pomfrit, pohovanu ribu, i burgere, i to možete uzeti i za večeru i za ručak, sem petkom kada je vege ishrana i ima vege burgera. Vidite da su svi u kuhinji zaista druželjubivi.

Kada imamo ovako nešto kao giros ili neko pečenje, tako nešto do mesa, onda obično imamo i sezonsku salatu, paradajz, krastavac, pavlaka, sir. Ima zelene salate, sa morskim plodovima salata, sa jajima, karfiol, šargarepa…Retko idem na večeru jer sam pušač i onda mi je ovih 30 minuta malo da stignem da odem, da se vratim sa večere i da zapalim cigaretu. Mada kada bude pice ili giros, to gotovo nikad ne propuštam. Uzela sam salatu sa jajima da probam, nije mi se dopala, ali bože moj ima toliko drugih lepih salata. Imamo par minuta za obrok i vraćamo se na posao“, rekla je ona.

@iva_pink_ #aljaska #balkantiktok #srbija🇷🇸 ♬ original sound – 𝕀𝕧𝕒_𝕤𝕒_𝔸𝕝𝕛𝕒𝕤𝕜𝕖🐟

Ono što je njenim pratiocima najviše zapalo za oko, jeste to da je premalo vremena za večeru.

„Gledala sam ranije doručak koji si snimala, hrana je korektna, ali me rastužuje što opet morate na posao. Nakon večere ide spavanjac“, „Zašto je toliko malo vremena za večeru“, „Pauza samo 30 minuta“, neki su od komentara ispod ovog videa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter