Izvor: Zdravija.rs
22.10.2023 u 17:01
0

NOVA SKINCARE RUTINA ZA HLADNIJE DANE: Osam ključnih saveta!

Razlike u jesenjoj skincare rutini u odnosu na prethodne sezone mogu biti suptilne, ali su ključne za očuvanje zdravlja i izgleda vaše kože. Evo nekoliko specifičnih promena i dodataka koje treba uzeti u obzir.

1. (Još više) hidratantna krema!

Jesen donosi niže temperature i suv vazduh, što može uzrokovati dehidraciju kože. Zato je važno preći na bogatiju i hranljiviju hidratantnu kremu. Obratite pažnju na sastojke poput shea maslaca, kokosovog ulja i maslaca od avokada.

KOCKICE LEDA U SLUŽBI LEPOTE: Uz ove trikove vaše lice će blistati
2. Biraj serume sa antioksidansima

Da biste zaštitili kožu od štetnih uticaja slobodnih radikala uzrokovanih promenljivim vremenskim uslovima, uključite serume sa antioksidansima u svoju rutinu. Vitamini C i E su odličan izbor za jesen.

3. Zaštita od sunca ti i dalje treba

Iako su dani kraći, ne zaboravite na zaštitu od sunca. Koristite kremu sa SPF i nanesite je ujutru, čak i kada je oblačno. Jesenji sunčevi zraci mogu i dalje oštetiti kožu.

4. Koristi hranljive maske za lice
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter