Izvor: NAJŽENA
30.08.2023 u 13:27
0

POMAMA ZA HROM NOKTIMA: Devojke ovaj manikir najčešće biraju za venčanje (FOTO)

Klasičan manikir koje mlade biraju za venčanja dobio je futuristički zaokret, a novi trend koji je preovladao su hrom i glazirani nokti.

Nosile su ga i Dua Lipa koja je fotografije delila s pratiocima na Instagramu, ali i Zendaja na dodeli Oskara. Dodatna inspiracija za isprobavanje ovog trenda došla je s modnih pisti za proleće 2023., gde su se hromirani nokti bili najzapaženiji na modnoj pisti Tommyja Hilfigera.

Evo kako da saznate da li je vaša koža pod STRESOM i kako to da rešite!

Upravo je ovaj izgled noktiju s efektom ogledala postao omiljeni odabir mladi za venčanja što je pomak od tradicionalnog dizajna noktiju. Kao rezultat, dobijate intenzivan sjaj koji izgleda kao da ste postavili ogledala na vrh prstiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sydney Poll (@nailsby.syd)

Jedan od razloga popularnosti može se pripisati korišćenju prekrasnih i sjajnih boja. Neki se odlučuju za svetle nijanse sive ili nežne roze nijanse za taj efekat ogledala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter