Izvor: srećna.republika
20.11.2023 u 08:25
0

UKROTI KOSU: Nekoliko koraka do izgleda od milion dolara (VIDEO)

Najveća želja skoro svake žene je da ima dugu i gustu kosu. Iako se mnoge odlučuju za kratke frizure sigurno će potvrditi da dugo maštaju o zanosnoj dugoj i zdravoj kosi. Genetika igra veliku ulogu u tome,međutim, mnoge dame su uporne u tretmanima uz pomoću kojih bi dobile željeni rezultat.

Danijela Atina je Tiktokerka koja ima kosu na kojoj bi joj mnoge žene pozavidele. Iako na pvi pogled deluje poput lavlje grive, influenserka je izuzetno voli takvu kakva jeste i uprkos mukama u stilizovanju ima strpljenja za nju.

Ona je u jednom klipu pokazala kako uz pomoć pegle uspeva da napravi predivnu frizuru u vidu leptira. Iako zbog gustine i stepena kosa nije svilenkasta i skroz ravna, Danijela je uz pomoć prese stilizuje tako da se vidi svaki stepen i na kraju dobija interesantne talase i frizuru kao da je sate provela kod frizera.

– Iskreno mogla bih da izađem ovako…ali ako želite da ispravite kosu u jednom potezu ovaj uređaj za kosu će vam pomoći. Imam mnogo kose i ovo čini život lakšim. Verujte mi, zahvalna sam što imam dosta kose ali izuzetno je teška za održavanje. Neću je šišati je vidite kakav neverovatan posao ovo čini – kaže ona u objavi.

TRIK ZA SAVRŠENU KOSU: Frizer Džej Lo i Kardašijanki otkrio tajnu

Objasnila je da joj gusta i duga kosa zaista oduzima vreme ali da ne planira da je šiša jer je pronašla način kako da izađe na kraj sa njom.

Lavlja griva, kako ju je ona nazvala, oduševila je njene pratioce koji su rekli da kosom izuzetno podseća na pevačice Bijonse i Maraju Keri.

@danielleathena My ideal hairstyle😚 folllow for hair tutorials 🫶 #hairtutorial #hairstyle #hairstyles #easyhairatyles #straighteninghair #curlytostraight #straighteningcurlyhair #bighair #hairgoals #longhair #shinyhair #curlyhair ♬ original sound – Danielle Athena

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter