Izvor: Najzena
15.10.2023 u 15:45
0

POPIJTE OVO SVAKOG JUTRA I BIĆETE ZDRAVI KAO DREN: Čak 19 benefita od samo jednog jednostavnog pića!

Svi smo čuli da je voda sa limunom, uglavnom ujutru, čudesan napitak, ali evo kako ona zaista može da pomogne.

Da dodate limun čaši vode je najlakši način da pomognete svom zdravlju, ali i izgledu. Ne samo da pomaže da ugasitite žeđ bolje nego bilo koji drugi napitak, već hrani vaše telo vitaminima i mineralima koji su izuzetno bitni.

Svi smo čuli da je voda sa limunom, uglavnom ujutru, čudesan napitak, ali evo kako ona zaista može da pomogne, piše Ženski magazin.

ZOVU JE I IMUNOBOMBA: Šarena salata je jedina zimnica koja vam treba, puca od vitamina i minerala

Da dodate limun čaši vode je najlakši način da pomognete svom zdravlju, ali i izgledu. Ne samo da pomaže da ugasitite žeđ bolje nego bilo koji drugi napitak, već hrani vaše telo vitaminima i mineralima koji su izuzetno bitni.

2. Voda sa limunom je dobra za zglobove, jer smanjuje bolove u zglobovima i mišićima.

3. Ako je voda topla, pomaže u varenju, i oslobađa svu limunsku kiselinu iz limuna. Limunska kiselina u interakciji sa drugim enzimima i kiselinama pomažu u brzom lučenju želudačnih sokova i ubrzava varenje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter