Izvor: Kurir.rs/Najžena.rs
09.07.2022 u 14:15
0

ČISTI TELO OD TEŠKIH METALA: Ukoliko na ovaj način spremate PIRINAČ organizmu pružate važne blagodeti!

Vremenom štetne materije mogu napraviti ozbiljan problem organizmu kao što da su malaksalost, pospanost, razdražljivost, i opšti pad imuniteta. 

Veoma je važno da se očistimo od toksina jer to nije samo „trendseterska“ fama, već jedna od važnih stavki očuvanja imuniteta. Postoje razne metode detoksikacije a jedna od posebno hvaljenih je i detoksikacija organizma pirinčem.

OBAVEZNO PROBATI! Zdrav dečji doručak: Kačamak sa koprivom

Postupak: 

Uzmite običan pirinač, toliko supenih kašika koliko imate godina, pa ga dobro isperite i naspite u staklenu teglu. Teglu napunite toplom prokuvanom vodom, zatvorite poklopcem i ostavite u frižider.

Ujutru svu vodu iscedite i uzmite jednu punu supenu kašiku pirinča i kuvajte ga 3-4 minuta bez soli, u posebnoj vodi. Pojedite ga na prazan stomak, poželjno do pola osam ujutru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Preostali pirinač ponovo zalijte prokuvanom ohlađenom vodom i ostavite u frižider do sledećeg jutra. Ovu proceduru za čišćenje organizma ponavljajte svaki dan, dok ima pirinča u tegli.

U čemu je tajna?

Tajna metode se krije u zrnu pirinča, koje ima kristalnu strukturu. Pirinač se vari u crevima, a ne u želucu, pa tako njegova zrna deluju kao svojevrsni upijač.

Ovom metodom pročišćava se organizma od toksina, teških metala i drugih štetnih materija. Čišćenje organizma pirinčem pomaže da se normalizuje metabolizam i reguliše višak telesne težine.

Posle uzimanja pirinča ujutru poželjno je da ne jedete i ne pijete najmanje tri sata. Posle dve nedelje počinje pravo čišćenje organizma.

Posle određenog vremena uzimanja pirinča aktivira se samočišćenje organizma, što će se i nastaviti samo, posle tretmana u roku od nekoliko meseci.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter