Izvor: Dnevno.rs
19.06.2020 u 16:04
0

Evo u kojim godinama MUŠKARCI NAJČEŠĆE VARAJU ženu!

Muškarci su najsrećniji u 37. godini, jer su tada zadovoljni u svim aspektima života (posao, ljubav, porodica), potvrdila su mnogobrojna istraživanja.

Ali, britanski “Dejli mejl” je otišao korak dalje i otkrio još neke zanimljivosti o jačem polu.

Sudbonosno “da” najčešce izgovore u 32, a godinu dana kasnije dobiju prvo dete, prvi posao nalaze u proseku u 21. godini, tokom života menjaju radno mesto šest puta, na bolovanju provode 125 dana i bar jednom dožive romansu na poslu.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

TUGA! SAHRANJENA DOKTORKA VIOLETA: Sin povorku rasplakao govorom, poznati glumac recitovao stihove „Možda spava“

PONOVO SKANDAL SA MALOM MATUROM! REŠENJA KOMBINOVANOG TESTA OSVANULA NA INTERNETU!

OD SUTRA MANJE UČEŠĆE ZA STAN ali na BANKAMA je da odluče

VOZAČU BMW-a SMRTI PRETI KAZNA OD 12 GODINA ZATVORA!

HAOS SA MIGRANATIMA Pogledajte brutalan obračun u Obrenovcu (VIDEO)

Sa 23 godine najčešce polože vozački ispit (48 odsto njih iz prvog pokušaja), u 29. najviše uživaju u seksu, a godinu dana kasnije vec imaju problem sa pivskim stomakom.

Sa 35 godina muškarci ozbiljno brinu o svom izgledu, a najviše ih muči ćelavost koja je nasledna kod oko 40 odsto pripadnika jaceg pola. Na pocetku pete decenije misle da više nisu privlacni ženama i tada se bore sa krizom srednjih godina.

 

Lepši pol smatra da su muškarci sazreli tek sa 43 godine, kada se suocavaju i sa prvim razvodom, a u 49. najcešce varaju. Sa 50 godina muškarci doživljavaju poslovni vrhunac i najviše zaraduju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter