Izvor: Biscani.net
24.05.2020 u 15:49
0

Znao je da će ostati bez nje zbog karcinoma, ali je odlučio da joj pokloni venčanje iz snova

Nakon teške i dugotrajne borbe sa karcinomom dojke, Laurin Long Bank preminula je samo nekoliko meseci nakon svog savršenog venčanja. U dobi od 26 godina, Laurin je dijagnostikovan karcinom dojke. Ubrzo nakon toga, ona i Michael Bank su se upoznali. On je odmah postao ljubav njenog života.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

NAJNOVIJI PODACI: Nema novih žrtava od koronavirusa u Srbiji, na respiratorima 12 pacijenata

ŠOKANTNA ISTINA O 5G MREŽI! Ono što su otkrili stručnjaci će sve iznenaditi!

U MOSKVI UMRO POSLEDNJI HITLEROV LJUBIMAC! Još stariji brat mu se nalazi u BEOGRADU! (VIDEO)

PRVI PUT NAKON TRI DECENIJE! Amerika izvodi NUKLEARNU PROBU!

Laurin je ubrzo saznala da se karcinom proširio na jetru, kosti i pluća.

Ona je odbila da promene datum venčanja jer im je taj dan značio nešto posebno. Venčali su se 24. marta 2018. godine, tri godine od kada su se upoznali. Michael je bio srećan jer je ona mogla imati venčanje o kakvom je sanjala. Na venčanju su bili njihovi prijatelji i porodica, a većina ljudi je preživela neku vrstu karcinoma. Ipak neke osobe su nedostajale, kao što su Laurinini roditelji koji su takođe preminuli od karcinoma pre njene 20. godine.

OVO MORATE ZNATI

LAZAREVA KLETVA IH STIGLA: Pred Kosovski boj knez je prokleo ovo selo! (FOTO)

RASPADA SE NATO! Povlače se potpisi sa sporazuma!

POSTAVLJENA STRAŽA: Misterija koja vodi do vođe KIM DŽONG UNA

Nekoliko meseci posle vjnčanja je osećala poprilično dobro, ali kada je prekinula tretman umrla je nakon samo 2 nedelje. Preminula je sa 30 godina i zasigurno će nedostajati svojoj porodici i prijateljima. 

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter