Izvor: BSC HAPPY/NAJŽENA
09.12.2023 u 10:01
0

PROVEREN NARODNI LEK: Zaustavite napad kašlja pomoću dve namirnice koje imate u kuhinji

Svakodnevno ih koristite u jelima, napicima i salatama, a možda niste znali da mogu da izleče ili ublaže kašalj.

Grip ili virusnu prehladu često prati kašalj. Kada je uporan, može da remeti dnevnu rutinu, ali i noćni san, a telu je potreban odmor da imalo snage da se izbori sa gripom.

Zato probajte ovaj narodni lek koji je malo neobičan, ali brzo će ublažiti napad kašlja – tako kažu svi koji su ga probali. Potrebni su vam samo limun i biber.

Uzmite krišku limuna i pospite na nju malo mlevenog crnog bibera. Zatim sisajte krišku dok god možete, a najbolje je da to radite dok ne iscedite iz nje sav sok.

KAKO DA PREPOZNATE VELIKI KAŠALJ? Sve o bolesti za koju smo mislili da je ISKORENJENA

Za kašalj sa šlajmom može da pomogne čaj od bibera. Napravićete ga tako što jednu kašičicu mlevenog bibera i dve kašičice meda staviti u šolju prokuvale vode (250 ml), poklopiti i ostaviti 15 minuta da odstoji. Zatim ga procedite i popijte.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter