Izvor:
02.07.2016 u 16:51
0

LETNJE AVANTURE: Evo ko je otkrio svoju pred kamerama „Glamura“ (VIDEO)

Frontmenka popularnog ženskog sastava "Ministarke" Edita, proslavila je rođendan u jednom beogradskom lokalu, a ekipa "Glamura" imala je tu čast da prisustvuje njenoj proslavi. Pred kamerama srećne televizije rođendan joj je čestitala sestra Indi, a šta joj je poželela saznaćete u emisiji.

Darko Lazić se pohvalio činjenicom da je smršao, a na pitanje kada možemo da očekujemo proširenje njegove porodice, rekao je "da se on pita, to bi se već desilo".

Atraktivna ćerka Zvezdine zvezde, Džaje, Dragana Džajić nam je pričala kako se oseća povodom toga što su njene fotografije senzacija na društvenim mrežama, kao i što se često pojavljuju u medijima.

Ovo su samo neke od vesti iz sveta poznatih koje ćete saznati u najnovijem izdanju emisije "Glamur".

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter