Izvor:
25.03.2018 u 23:51
0

KRIJE GA KAO ZMIJA NOGE: Poznata glumica je godinama u stabilnoj vezi, evo šta je još otkrila o sebi!

Poznata glumica Bojana Ordinačev godinama je prisutna na daskama koje život znače, a svoju karijeru je uporedo gradila i na filmu i televiziji. Danas je gledamo u seriji "Istine i laži" na jednoj televiziji.

Malo ko zna da je ona zapravo u dugoj i stabilnoj vezi, ali javnost ne želi da upoznaje sa svojom jačom polovinom. Ipak, ono što je otkrila je da je zahvaljujući njemu zavolela moto-trke. Sa njim ih često posećuje, a sledeća je Muđelo u Italiji.

"Moj hobi je počeo davno, još od 14. godine obožavam motore. Tada sam i prvi put počela da vozim. To se nastavilo dugi niz godina, do dana današnjeg. U ovom trenutku nemam motor, nekada ga maznem dečku", iskrena je Bojana.

Kurir.rs
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter