Izvor:
11.10.2016 u 16:05
0

ZA ISTORIJU: Prvi put igraju na svom stadionu, ali bez navijača

Voždovac nikada do sada nije ugostio 'večite' rivale na svom stadionu 'na krovu'. Sada će se to najverovatnije promeniti, ali…

Kada se do sada Voždovac sastajao sa Partizanom ili Crvenom zvezdom, uvek se njihov okršaj igrao na stadionu Obilića na Vračaru, koji je postao ‘bek-ap’ plan mnogim timovima u Superligi Srbije.

Sada bi iz redova ‘zmajeva’ da to konačno prekinu i ugoste crno-bele na svom stadionu koji prima ‘svega pet hiljada ljudi’, ali isto tako nudi jedinstvenu atmosferu. Međutim, bezbednost i zabrana od strane Zajednice Superlige se uvek isprečila.

Sada ponovo namera i želja postoje, ali još ništa nije definitivno.

– Gotovo je izvesno da ćemo sa Partizanom da igramo na našem stadionu, ali još nije stavljena tačka u vezi publike. Odnosno, da li ćemo igrati s punim, umanjenim kapacitetom ili bez navijača. Kao i dosad, konačnu reč imaće policija – rekao je za ‘Žurnal’ Goran Grkinić, generalni direktor Voždovca.

Hotsport.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter