Izvor:
28.09.2017 u 18:28
0

Keln: Navijači Zvezde pušteni na slobodu!

Osmorica privedenih navijača Crvene zvezde, među kojima je bio i Ivan Bogdanov, pušteni su danas na slobodu uoči utakmice u Kelnu u Ligi Evrope.

Nemačka policija uhapsila je sinoć navijače u centru Kelna radi predostrožnosti, ali su danas iz stanice poručili da nema više razloga da ih drže, uz upozorenje da će biti pod nadzorom, preneo je list "Ekspres".

Oni će moći da pristustvuju utakmici, pod uslovom da imaju karte, jer se u gradu očekuje oko 5.000 navijača i to je duplo više od broja koji je predviđen za gostujuće pristalice.

Keln i policija su u strahu od mogućih incidenata u gradu i zato je pojačano prisustvo pripadnika bezbednosti u gradu, posebno u samom centru.

b92.net
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter