Izvor:
09.10.2017 u 15:20
0

DEKI STANKOVIĆ: Svim srcem večeras uz Srbiju!

Dejan Stanković odlično zna kako se osećaju najbolji fudbaleri Srbije pred meč odluke sa Gruzijom (ponedeljak, 20.45) za plasman na Svetsko prvenstvo.

"Orlove" trijumf vodi direktno na Mundijal, a Stanković će naravno biti na " Marakani" da podrži momke.

Svim srcem sam uz Srbiju kao što sam bio od samog početka kvalifikacija i kao što, uostalom, jeste i treba da bude cela naša zemlja – kazao Dejan Stanković.

Bivši as "orlova" napominje da igrači samo uz maksimalnu podršku sa tribina mogu da pruže partiju koja može da nas odvede na Svetsko prvenstvo.

Podrška je sada najvažnija, jer je pred selektorom Muslinom i njegovim igračima ključna utakmica. Verujem u našu ekipu i da u njoj ima dovoljno iskustva i kvaliteta za plasman na Mundijal – dodao je Stanković.

Izvor: Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter