Izvor:
09.10.2017 u 18:32
0

MEČ ODLUKE: Muslin izvršio korekcije u sastavu, ko će na teren u prvih 11?

Ko su Muslinovih 11 odabranih za najvažniji meč aktuelne generacije? Odbrana je na remontu, u napadu dobijamo jakog aduta.

Selektor Srbije menjaće tim za .

Tri primljena gola protiv Austrije i sijaset propuštenih šansi protivnika razlog su za pojačanu brigu pred utakmicu od čijeg epiloga zavisi plasman Srbije na svetsko prvenstvo u Rusiji.

Ali i za promene.

Selektor našeg tima najavio je da će pronaći druga kadrovska rešenja za Gruzine usled bledog izdanja kompletnog tima, naročito poslednje linije koja bi mogla da pretrpi najveće promene za najvažniji meč ove generacije.

Tako bi umesto najslabije karike iz Beča Matije Nastasića u prvu postavu mogao da uskoči Duško Tošić levo, a umesto Mitrovića Maksimović desno, dok je Ivanovićeva pozicija zacementirana.

– U sastav se vraća Nikola Maksimović, vrlo je moguće da ne počnemo u istom sastavu kao protiv Austrije – najavio je Muslin promene u sastavu.

U vezi ne bi trebalo da bude previše rotacija.

Desno će "špartati" Rukavina, levo Kolarov, a u centralnom delu delovaće standardan dvojac Milivojević i naš ubedljivo najbolji igrač i srce i duša ovog tima, Nemanja Matić.

U navali, najviše nade polažemo u igranje Filipa Kostića, koji se u potpunosti oporavio i kako stvari stoje, zaigraće od starta umesto Mijata Gaćinovića.

– Nije stiglo pismo iz Nemačke, on se dobro oseća i konkurisaće za mesto u timu. U Beču nije igrao jer smo se plašili – rekao je selektor Muslin o Kostićevoj situaciji i pretnjama iz Hamburga da nipošto ne pušta rovitog igrača na teren.

Uz ofanzivca Hamburgera, triling napred činiće još kreativni Dušan Tadić i Aleksandar Mitrović.

Da li je ovo postava koja će obradovati naciju?

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter