Izvor:
05.03.2019 u 17:23
0

STANJE NA PUTEVIMA: Saobraćaj trenutno umerenog intenziteta, na naplatnim stanicama nema zadržavanja!

Na širem području zemlje vozače ove večeri očekuje pretežno oblačno vreme, dok sa slabom kišom treba računati na području Sjenice i Kraljeva, upozorava AMS S.

U saopštenju AMS S podseća na vlažne kolovoze, posebno odrone na Ðerdapskoj, Ibarskoj i Drinskoj magistrali, kojih ima i na putevima kroz Ovčarsko-Kablarsku, Sićevačku i Grdeličku klisuru.

Saobraćaj je, kažu, trenutno umerenog intenziteta i odvija se bez zastoja i prekida.

Informacija iz Puteva Srbije da na naplatnim stanicama nema zadržavanja, a iz Uprave granične policije da je tako i na putničkim prelazima.

Teretna vozila, međutim, prinuđena su da čekaju i to na Batrovcima četiri sata, a na Horgošu, Kelebiji, Šidu i Gradini po dva sata.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter