parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

PRIMLJENA U BOLNICU SA TEŠKIM POVREDAMA TELA I GLAVE: 4 devojke su me uvukle u kola, ošišale na ćelavo i mučile!

 

Srednjoškolku (17) iz Beograda u sredu su otele četiri devojke, stavile u automobil i osam sati mučile u napuštenom objektu, nakon čega su je izbacile na ulicu, nedaleko od njene kuće.

Maloletnica je navodno preživela batine, šišanje na ćelavo i potapanje glave u kantu sa vodom. Devojka je nakon mučenja dovezena blizu svoje kuće i izbačena iz automobila. Motiv iživljavanja još nije poznat, a kako smo saznali, u ceo slučaj uključena je i policija. Inače, nesrećna devojka je preksinoć u teškom stanju primljenja na Dečju kliniku u Tiršovoj, sa brojnim povredama po telu i glavi.

Maloletnica je lekarima i inspektorima ispričala da je u sredu oko podneva krenula u školu i dok je išla ka stanici, s leđa joj je prišla devojka, koja joj je stavila maramicu sa opijatom preko usta, i tada se onesvestila. Prema njenim rečima, kada je došla sebi, bila je na zadnjem sedištu automobila, u kojem su bile još četiri devojke - ovo je deo priče koju je oštećena ispričala lekarima. Da zlo bude još veće, devojka je navodno dobijala šamare u autu dok su je devojke vozile u kuću strave i užasa.

- Kada su me unele u kuću, jedna od njih mi je rekla: „E, kada smo te našminkale, sad je došlo vreme da te ošišamo!” Jedna od devojaka je to uradila dok sam bila ošamućena od opijata koji su mi stavljali pod nos - rekla je našem sagovorniku srednjoškolka.

Nezvanično, nesrećna devojka je molila svoje dželate da je puste i da je više ne muče. Međutim, one su iz sata u sat smišljale kako da je što više naude i da se zabave.

- Na kraju su joj potopile glavu u kofu sa vodom. Nije mogla da se seti koliko je dugo bila u vodi. Ona je objasnila da je počela da se davi kada su je izvukle iz vode. Nesrećnu devojku su držali tako onsesvešćenu sve dok nije pao mrak. Onda su je stavili u auto i vozili je do blizu kuće, gde su je izbacili iz automobila, objašnjava sagovornik.

Prema nepotvrđenim informacijama, srednjoškolka je nakon mučenja u pratnji roditelja primljena na Dečju kliniku u Tiršovoj, gde joj je ukazana pomoć. Njoj su konstatovane povrede ramena, glave i posekotine usne. Ona je zadržana na daljem lečenju.

U čitav slučaj je uključena i policija, koja proverava informacije koje je dala oštećena.

- Devojka je tvrdila da je oteta i mučena. Jedino za sada imamo njenu izjavu, kao i izjavu roditelja, koji su potvrdili da im je ćerka primljena u bolnicu. Na slučaju se radi i dok traje istraga, nije moguće izlaziti sa novim detaljima - objašnjava sagovornik navodno upućen u slučaj.

 

Izvor: Kurir.rs
Foto: havenhousefsc.com

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost