Izvor:
02.08.2017 u 20:27
0

SMRTONOSNO PRETICANJE: Snimljen brutalno bahati vozač na crnogorskom primorju! (VIDEO)

Na crnogorskom primorju je sada velika gužva, pa su i magistrale prepune i krcate automobilima turista.

Međutim, umesto da voze "ne brže od života", ima onih koji apsolutno ne mare niti za svoj život niti za živote drugih ljudi u saobraćaju.

Na Fejsbuk stranici Podgorički vremeplov osvanuo je snimak vožnje upravo jednog takvog bahatog vozača, a kakvu je bezobraznu vratolomiju napravio i to u punoj brzini, pogledajte u videu:

Brojni komentari ređali su se ispod snimka, a svi su ukazivali da je ovom čoveku mesto u zatvoru, da mu treba oduzeti vozačku dozvolu, te da bi policija trebala malo bolje da radi svoj posao. Besnim reakcijama građana nije bilo kraja, ali i dalje se ne zna da li je vozač ovog automobila bio na kraju kažnjen.

Happytv.rs/Telegraf
Foto: Facebook/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter