Izvor:
31.01.2017 u 02:07
0

Njima je SVANULO: Trampova zabrana se NE ODNOSI na članove osoblja UN!

Ujedinjene nacije saopštile su danas da su dobile uveravanja da se zabrana ulaska u SAD, koju je administracija američkog predsednika Donalda Trampa uvela za državljane sedam pretežno muslimanskih zemalja, neće odnositi na članove osoblja UN koji su iz tih zemalja.

"Sva pitanja su rešena i dobili su potrebne garancije od američke misije da osoblje iz sedam zemalja sa važećim vizama G-4 mogu da se vrate na posao u UN", rekao je portparol UN Stefan Dižarik, prenosi AP.

Dižarik je napomenuo da je nekoliko članova osoblja UN koji putuju sa vizama G-4 – kojima je omogućeno nediplomatskom osoblju da radi u sedištu UN u Njujorku – bilo sprečeno da se ukrcaju u avione proteklog vikenda.

Portparol UN je istakao i da se UN nadaju da će američke mere koje su uvedene u vezi sa izbeglicama privremene, dodavši da su SAD ključni partner svetske organizacije u rešavanju pitanja izbeglica.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter