Izvor:
17.12.2017 u 01:40
0

Izrael: Starica htela da zaustavi sukob Palestinaca i vojske!

Starija žena pokušala je da zaustavi okršaj mladih Palestinaca i izraelske vojske u Vitlejemu na Zapadnoj obali tako što je išla do jednih do drugih i molila da se ne sukobljavaju.

Reporter ruskog RT snimio je danas neobičan detalj na protestima Palestinaca koji su izbili nakon američkog priznanja Jerusalima kao glavnog grada Izraela, pošto je u "ničiju zemlju" između izraelske vojske i palestinskih demonstranata ušetala starica koja je pokušala da zaustavi okršaj.

Starica je snimljena kako pokušava da urazumi sukobljene strane da ne koriste silu, naizmenično hodajući od Izraelaca do Palestinaca moleći za prekid sukoba, prenosi Klix.ba.

Navodi se da je ona zasmetala pojedincima, pa ju je u jednom trenutku muškarac sa palestinske strane udario i oborio na zemlju, dok joj je drugi pomogao da ustane.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter