Izvor:
22.09.2018 u 21:15
0

I ON IMA TUŽNU ŽIVOTNU PRIČU: ELVIN KADRIĆ OTVORIO DUŠU I OTKRIO DETALJE SVOG ŽIVOTA! (FOTO)

U okviru emisije "Tajne parova", Elvin Kadrić je rešio da otvori svoju dušu.

– Ja sam svoj život posvetio sportu, ima svoj mir i niko me ne dira, ali nisam imao baš lepo detinjstvo – kaže Elvin i nastavlja.

-Ja svog oca nisam nikada upoznao, on se i dalje vodi kao nestalo lice, ali smo sigurni da više nije među živima, ubijen je u ratu – tužno je priznao Elvin.

Anđela je potom poručila divnu poruku publici koja podrazumeva da moramo praštati jedni drugima, kako bi živeli u miru, a Elvin se nadovezao.

– Ja sam u drugoj državi i prelepo sam prihvaćen ovde, hvala vam na tome i drago mi je što sam deo sedme sezone – rekao je Elvin.

Ukućani su želeli da znaju da li i dalje postoji nada kod Elvina, da mu je otac živ.

– Da, postoji, molim se da je negde i da će me pronaći, malo mi je čudno, već dva puta u jutarnjem programu dobijam poziv od starijih žena koji mi kroz šifre ukazuju da mi je otac verovatno živ i šokiran sam – zaključio je Elvin.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter