Izvor:
18.10.2018 u 19:34
0

VELIKO OTKRIĆE: BAKI IZNEO PRLJAV VEŠ IZ SVOG DOMA U JAVNOST! (FOTO)

Dobro je poznato da Izabela i Slađa često ulaze u sukob, usled kojeg jedna drugu izvređaju, te upute reči koje nisu uobičajne za odnos majke i ćerke.

I ove noći, Izabela je ponovo izvređala svoju majku, nakon čega se Slađa rasplakala. Baki Đogani, imao je svoje mišljenje o celoj situaciji.

– Ja razumem da njih dve često ulaze u sukob, kao i mnoga deca sa svojim roditeljima, evo i ja kod kuće imam sličnu situaciju – priča Baki, i nastavlja.

– Kada se posvađaju, moja ćerka Anđela i moja supruga, često Anđela mene pozove da mi se žali kako ne može više da izdrži sa njom pod istim krovom, ali granica mora da se zna, ne može da se ponaša kao što se Izabela ponaša– rekao je Baki i iznenadio mnoge.

Međutim, Slađa je takođe želela da kaže u čemu je zapravo problem.

– Ne znam, sve je imala uvek, sve smo joj davali, možda je i to greška, previše je razmažena i nije poslušna, ne znam šta ću sa njom – kroz suze je rekla Slađa.

Happytv.rs
Foto:Ahiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter