Izvor:
16.11.2018 u 18:30
0

IVAN UVREDIO GOŠĆE U STUDIJU: „Vas posmatram kao objekte i osećam se moćno!“

U toku je vaša omiljena emisija na srećnoj televiziji, "Upoznajte parove".

Miomira je ovoga puta ugostila novinara Srđana Zelembabu, Anku Dininu podršku, kao i Drinu poznatu balerinu i voditeljku.

Kako je emisija startovala žestoko, verbalnim napadom Jelene Ilić na Dinu Galorini, Ivan Marinković, Jelelnin dečko, nije mogao, a da se ne ubaci u raspravu:

– Ja ću Dinu da naučim običajima.Ne zna devojka da se slavski kolač pprvo poljubi, pa se lepo prekrsti, a onda se pojede.Ne vredi, ona je alava, gladna godina, koja skrnavi slavski ručak – rekao je Ivan.

Balerina Drina je čuvši Ivanove reči pitala da li se posle lekcije, koju je održao Galorinijevoj oseća moćno i da li smatra da svojom drskošću osvaja žene:

– Drina, mnogo sam moćan.Osećam to i svestan sam da nikada nisam bio moćniji –

– Što se vas žena tiče, sve vas posmatram kao objekte, jer me sada zanima samo moja žena, koja mi je pored toga prijatelj, brat i ljubavnica – završava Marinković.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter