Izvor:
11.09.2016 u 00:23
0

VRATILA SE LUNA IZ LONDONA: Evo šta je rekla o GASTTOZZU posle šest meseci!

Vlogerka Luna koja je boravila u zabavno-humorističkom programu "Parovi" večeras je gost emisije "Upoznajte Parove", a samo za happytv.rs govorila je o iskustvu u ovakvom programu, kao i sa kojim bivšim učesnicima je ostala u kontaktu.

– To mi je bilo jako lepo iskustvo, nešto potpuno novo i drugačije što u životu nisam radila. Najveći problem mi je bio što nisam došla pripremljena, ali sam upoznala divne ljude sa kojima sam nastavila da se družim. Sa nekima ću da snimim video. Treba da se vidim sa Jelenom Krunić, sa Spirom, Simonidom, Vitom, sa mnogima se čujem. Sa Gasttozzom i Zoricom, Ružicom takođe. Sa Gasttozzom sam htela da snimim jedan video, međutim u Parizu je trenutno – ispričala je ona, a zatim objasnila šta su joj "Parovi" doneli.

Nisam želela da budem popularna, nego da se moj glas čuje jer je Jutjub velika platforma za to. Neki nisu bili za to što sam ušla u rijaliti, ali sam prosto želela da se okušam u tome. Ja sve mogu da radim, to i radim na Jutjubu, ali ne mogu da se svađam. Moja porodica i ćerka su me podržali, ja sam to što jesam. Možda bih ostala duže da smo sami mi novi "Parovi" ostali. Ipak nam je energija ista, stari "Parovi" su bili u prednosti. Za mene su iskreno svi pobednici koji su ostali do kraja. Pravedno je što je ona pobedila, ali navijala sam za Gasttozza jer me je mnogo podržavao. Niko me nije razočarao, ipak smo svi mi različiti i treba da prihvatimo tu različitost – završila je Luna.

Bivša učesnicima nam je otkrila u kakvoj humanitarnoj organizaciji učestvuje.

Mnogo dece u Srbiji izvršavaju samoubistvo jer nemaju školu, pa smo pokrenuli jednu organizaciju da pomognemo mladima na bilo koji način, i materijalno i pričom – istakla je ona.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter