Izvor:
29.10.2016 u 13:15
0

Pao prvi milion: Evo šta je Gasttozz prvo uradio! (foto)

Bivši učesnik najpopularnijeg rijaliti programa u Srbiji "Parovi" Nenad Marinković poznatiji kao Gasttozz uplivao je u muzičke vode.

On je pre samo dva dana izdao svoju prvu pesmu kao i spot koji ju prati, a do sada je ova numera zaradila preko milion pregleda na Youtube-u.

Gasttozz je na svojoj stranici na Facebook-u objavio ovu vest i zahvalio se svima koji su mu ukazali poverenje i poslušali njegov prvenac.

Podsetimo, na promociji Gasttozzove pesme i spota pojavila se njegova porodica i prijatelji, ali i devojka Zorica koja je celo veče bila najveselija.

Kako vam se sviđa Gasttozzova pesma "Namerno"?

HappyTv.rs
Foto: Facebook/gstzmusicofficial

    PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

    Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

    Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

    Ostavite komentar

    Unesite pojam i stisnite enter