Izvor:
15.12.2019 u 12:06
0

OKO TATINO: Ovako izgleda Milojkova ĆERKA, nekadašnja voditeljka JUTARNJEG PROGRAMA, koju Milijana ORGANSKI ne PODNOSI! (FOTO)

Najkontroverzniji par na svetu Milijana i Milojko Božić, koji su svojim venčanjem podigli ogromnu prašinu u javnosti, a u poslednje vreme i pričama o razvodu, pre nego što su postali poznati vodili su drugačiji život.

Naime, Milojko je pre Milijane bio u braku sa ženom koja je bila približno njegovih godina.

Na sam pomen njenog imena, Milijana, koja je javno prevarila čiču ubrzo nakon što je sa njim stupila u brak, imala je izlive besa

– Možemo da spomenemo da ima decu, ne i imena, ali o toj ženi ne želim ništa da pričam. Očigledno da je imao prethodni brak, ali ne mogu da je podnesem – rekla je lepotica iz Pilatovića svojevremeno.

Međutim, ime njegove bivše supruge krije se od javnosti, poznato je samo da je s njom dobio ćerku Jasnu, koja je nekadašnja voditeljka jutarnjeg programa.

Evo kako ona izgleda:

Izvor: Espreso.rs
Foto: Arhiva, Yoututbe (Printscreen)


PROČITAJTE I OVO:

UŽIVO! POČINJE GRADNJA MORAVSKOG KORIDORA: Srbija dobija prvi digitalni auto-put! (FOTO, VIDEO)

SVEKRU DONIRALA DEO JETRE: Ceo region bruji o Almiri Mumić!

MERKEL ZOVE I RADNIKE IZ SRBIJE: Spremamo novi zakon za gasterbajtere, trebamo UČENE RADNIKE!

STUDENTSKE STIPENDIJE ZA 170 NAJBOLJIH AKADEMACA: Po 8.000 dinara mesečno, od oktobra ove do jula 2020!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter