Izvor:
13.11.2016 u 01:04
0

Koja je bolja riba? Zorica objavila provokativne fotke u kupaćem kostimu, a njena bivša drugarica uzvratila još vrelijim! (foto)

Pevačica Mima Novaković kratko je boravila u luksuznoj vili "Parova", ali dovoljno da nađe pravog prijatelja – Zoricu Dukić. Njih dve su bile i delovale kao jedno, a ubrzo im se pridružio i Gasttozz, pa su Novakovićevu optuživali kako joj se dopada Zoričin momak.

Međutim, njihovo prijateljstvo nije dugo trajalo – malo pre nego što je napustila vilu, Mima se posvađala sa Zoricom i Gasttozzom, a pale su i teške uvrede i psovke.

No, Zorica trenutno boravi na Kubi gde uživa u čarima prirode, pa smo se pitali koja bolje izgleda u kupaćem kostimu – ona ili Mima koja je letos bila na Crnogorskom primorju? Procenite sami.

Ovako izgleda Mima:

A ovako Zorica:

Happytv.rs
Foto: Facebook/Zorica Dukic Draguljce, Mima Novakovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter