Izvor:
05.04.2017 u 19:20
0

INTERVJU SA BRANKOM – II DEO: Aleksandri neće biti svejedno kada bude čula šta je njena drugarica rekla za nju!

Branka Okuka ispričala je za happytv.rs šta je imala sa Mladenom Vuletićem, a takođe je i objasnila kakav odnos ima sa Aleksandrom Subotić koja joj je do nedavno bila dobra prijateljica.

Branka se osvrnula i na Nikolu Strahinića Ploću sa kojim je često u sukobu.

U kakvim si sada odnosima sa Aleksandrom Subotić? Bile ste prijateljice, pa ste se udaljile. Šta misliš o njenoj vezi sa Davidom?

Sa Aleksandrom sam u korektnim odnosima, imale smo male turbulencije. Nismo kao pre, meni ovde niko nije prijatelj jer ovde pravih prijatelja nema. Što se tiče Aleksandre i Davida, mislim da tu nije prava ljubav u pitanju, da je njihov odnos rezultat ovih specifičnih okolnosti.

Koja učesnica ti je bolja prijateljica – Dalila ili Aleksandra? Zbog čega?

Dobra sam i sa jednom i sa drugom, to su korektni odnosi, nikome ne verujem u velikim razmerama.

Šta misliš da li je Dalilina i Dadova ljubav prava i da li će Dalila ponovo pasti na Mladenov šarm?

Mislim da su Daliline i Dadove emocije iskrene, sa Dalilom često pričam i gledam njene reakcije i verujem da će njih dvoje opstati u spoljnom svetu. Dalila neće pasti na Mladenov šarm, cura je tu bol prebolela, on je njena prošlost.

Sa Nikolom Strahinićem se često svađaš, ali neki tvoji fanovi misle da je on zaljubljen u tebe. Šta misliš o tome?

Tačno je da se sa Nikolom često svađam jer je on najdvoličnija osoba u vili. Ne mislim da je zaljubljen u mene već ga boli moja iskrenost kada mu u lice sve kažem.

Da li vidiš sebe u finalu? I ko zaslužuje pobedu u ovoj sezoni?

Iskreno, sebe ne vidim u finalu. Nemam ambiciju da idem ka tome. Znam da mogu da se nađem na tom čuvenom finalu, ali moje su želje d aizađem iz vile što pre. Moji favoriti su Miljana i Dalila, ko god od njih dve bio na tronu, to će biti zasluženo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter