Izvor:
19.05.2017 u 06:08
0

SVE PUCA OD LJUBOMORE: Miljana pred roditeljima otkriva u koga je zaljubljena!

Miljanini roditelji večeras su gosti u vili "Parova". Ona je prvo bila srećna što su tu al im je kasnije poručila da više ne dolaze jer komuniciraju sa njenim neprijateljima.

Miljanina majka ulazila je u raspravu sa mnogim učesnicima između ostalog i sa Aleksandrom Subotić koja se opasno nameračila na Miljanu pa je celo veče prozivala.

Ona je saopštila Miljaninim roditeljima da je Miljana zaljubljena u Davida. Evo kako je Miljana odgovorila:

-"Kada me Mladen pitao u koga sam zaljubljena, rekla sam u Davida, kada me pita David, kažem u Mladena. Kada me pita bilo ko od njih, ja se sa njima zezam.Meni se ovde apsolutno niko ne dopada, a i da sam zaljubljena, to je moj problema ne tvoj", poručila je Aleksandri.

happytv.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter