Izvor:
04.07.2017 u 02:24
0

MILI I ZERINA BESNI I OČAJNI: Lakić ostavio Sarajku zbog Mirele, isplivale njihove zajedničke fotografije? (FOTO)

Učesnici pete sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi", nastavili su svoje druženje i nakon sinoćnjeg finala i završetka pete sezone.

Nikola Lakić, koji je ispao u polufinalu, postavio je fotografije na svoj "Instagram" profil, na kojima se vidi kako uživa u društvu rijaliti prijatelja.

Ono što je zanimljivo je da na tim fotografijama nema dečka Mirele Lapanović, Milutina Radosavljevića Milija, kao ni devojke Nikole Lakića Zerine Hećo.

Pored Nikole, na fotografiji se nalaze i Mirela, Mladen Vuletić, Branka Okuka i Marko Perović.

U najpopularnijoj vili na Balkanu su se svakodnevno širile glasine kako je Mirela ludo zaljubljena u Lakića i pored toga što je bila u vezi sa MIlijem, a sada su sedeli zajedno u društvu bez svojih partnera.

Da li će se desiti nešto više između njih ili će sve ostati samo na prijateljstvu, ostaje nam da vidimo.

Happytv.rs
Foto: Instagram/Printscreen/lakic.nikola83

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter