Izvor:
10.07.2016 u 15:02
0

RUŽICA ISPRIČALA ŠTA SU JOJ MALDIVLJANI REKLI: U šoku sam, ZMAJ ima…

Proteklo veče u vili najgledanijeg rijaliti programa ,,Parovi'' proteklo je u znaku svađe i otkrivanja najintimnijih detalja iz života učesnika. Ružica Veljković je odlučila da kaže šta je saznala od učesnika muzičkog kampa ,,Maldivi''.

Maldivljani su mi rekli da Zmaj ima ozbiljnu bolest, u šoku sam. Oni su primetili o čemu se radi – rekla je Veljkovićeva ne precizirajući šta je u pitanju. Grahovca je ova izjava jako pogodila pa je opleo po svima njima.

To su jedne velike dezinformacije, ja sam sve njihove gluposti demantovao, ne možete više da lupate šta hoćete– rekao je Zmaj.

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter