Izvor:
23.03.2018 u 08:56
0

NIKAD ZAMRŠENIJI ODONOSI U VILI: Nakon poljupca, Zerina Hećo komentarisala vezu Mladena i Prlje! (foto)

Večeras je "Roditeljski sastanak" u vili "Parova".

Nakon velikog skandala, poljupca Zerina Hećo i Mladena Vuletića, sve je zanimalo šta će doneti novi dan.
Da li će se vickasti Crnogorac odlučiti za atraktivnu Sarajku, ili ipak devojku koja mu je osvojila srce u novom ostvarenju "Parova", Ninu Prlju.

Međutim, dan nakon što su bili prisni, Hećova se ponašala kao da se ništa nije dogovdila, i pored svega je komentarisala vezu Mladena i Nine:

-Veza Mladena i Nine je po mom mišljenju nezdrava. Svađaju se svakodnevno, on je agresivan.. On ispada glupan, trči za njom, ona ga opet odbija. Ona govori da je sa njim zbog zatvorenog program, pa onda da je zaljubljena. Moje mišljenje je da ne bi trebalo da budu zajedno – prokometnarisala je.

Sve vesti iz "Parova" čitajte na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter