Izvor:
14.06.2019 u 08:42
0

EKSKLUZIVNI INTERVJU KAĆE ŽIVKOVIĆ ZA HAPPYTV PORTAL: „Nije mi bilo svejedno kada sam čula od čega bolujem, ali sada se nekako borim sa tim“! (FOTO)

Pevačica Katarina Živković, jedna je od najusepšnijih i traženijih estradnih umetnica, s obzirom na to da je ona uvek u žiži interesovanja javnosti, atraktivna crnka je specijalno za portal Happytv.rs otvorila dušu, i progovorila o mnogim gorućim temama iz njenog života..

Naime, čim je kročila na scenu namenjenu audiciji poznatog talent šou, znalo se da će od sebe napraviti veliko ime, zahvaljujući talentu koji ona neosporivo poseduje, te je svaka numera koju je Živkovićeva do sada snimila postala veliki hit.

Katarina je publici nedavno predstavila singl pod nazivom "Sijam", pa je ispričala koliko je zadovoljna reakcijama naroda, ali i otkrila da uskoro priprema nešto sasvimn novo i drugačije.

Sijam je odlično prošla kod publike, drugačija je, moderna, ima tu nekuu finesu folka, i jako mi je drago što ju je publika brzo prihvatila. Što se tiče biranja numera uglavnom prvo gledam da se meni svidi, a onda pretpostavim da će i publici. Jedna od dražih numera koju sam snimila je singl "Da mi je" "Ljubav" "9 meseci" i "Kajem se" – rekla je lepa pevačica, i dodala svoje dalje planove.

Što se tiče daljih planova to je moja nova pesma koju mi je radio Cobi, spot uskoro snimam. Premijera će biti za moj rođendan. Posvećena sam karijeri, nisam propustila privatne stvari zbog karijere. Karijera ne može da me koči. Kada ona ide uzlaznom putanjom, tako mi je i na privatnom. Ko kaže da se posvetio karijeri a zapostavio nešto drugo, on nije iskren – smatra Kaća.

Mediji u poslednje vreme dosta spekulišu o tome da li će mlada folk zvezda promenti karijeru.

No, da joj muzika ne mora biti jedini životni poziv, svedoči nedavni događaj u njenom životu. Naime, ona je dobila ponudu da prošeta najčuvenijom modnom pistom, kojom je pre odlaska u penziju šetala Adrijana Lima, Nakon izazovnijih fotografija koje je nedavno uradila zarad promocije novog singla, Kaći je stigla poruka na Instagramu od njoj u tom trenutku nepoznatog muškarca koji joj se obratio na engleskom jeziku.

– Dobila sam tu poruku i ispostavilo se da je profil pravi, i stvarno je ponuda ozbiljna. Jako je sve to primamljivo i lepo za mene, ali ja zaista sebe u toj ulozi ne vidim – bez dlake na jeziku je Katarina.

Takođe, od nedavno se vode polemike pevačicinom zdravstvenom problemu, te nam je ona otkrila da se bori sa metaboličkim poremećajem poznatim kao insulinska rezistencija, zbog kog je morala da promeni način ishrane.

Nikad nisam preterano želela da pričam o tome. Ne borim se teško sa tim. Uz terapiju koju mi je doktor prepisao sve je okej. Izbacila sam ugljene hidrate, nisam skroz ali se trudim da što manje unosim šećer. Treniram dugo godina, sada baš aktivna, tako da se nekako borim sa tim, nije mi bilo svejedno. Kada sam uradila analizu krvi sve je bilo fenomenalno, osim šećera, onda sam došla do saznanja da sam ja samoj sebi to napravila s obzirom na to da niko iz moje porodice ne boluje od dijabetesa. Od tada sam odlučila da se ne nerviram, izbacila sam sve negativne ljude i situacije iz svog života i gledam da prevenstveno ugodim sebi, pa onda ostalima. To je najbitnije da bi čovek ostao zdrav – rekla je Živkovićeva.

Lepa pevačica je za sam kraj progovorila o emotivnom statusu, a budući da ima udvarače na sve strane, ona je za naš portal otkrila jedno udvaranje koje i danas pamti.

Ne volim da pričam mnogo o privatnom životu. Što manje pričate o nečemu lepom, to će duže trajati. Bilo je raznoraznih udvaranja. Jedan momak me je pratio na svakoj drištvenoj mreži, bio je upućen u svaki moj nastup, pa mi je u svakom lokalu slao ogromne bukete od 100 ruža, bio je uvek originalan.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter