Izvor:
20.08.2019 u 09:22
0

SVE IZNENADILA: MAYA BEROVIĆ SVOJOM ODEVNOM KOMBINACIJOM NAPRAVILA LOM! (FOTO)

Pevačica Maya Berović, iako je trenutno najangažovanija pevačica i nasupa punom parom, našla je par slobodnih dana za odmor i relaksaciju. Pored toga što je omiljena pevačica u regionu i publika ju obožava, ona je pre dana bila izložena nemilom događaju koji ju je potresao.

Fanovi su joj putem komentara ispod objave pružili maksimalnu podršku te poručili da sa nestrpljenjem čekaju nove pesme i nastupe. Međutim, ona je rešila da malo odmori, pa je pokazala i kako to izgleda, ono što je svima privuklo pažnju jesu njene obline, koje je njena kombinacija uradila!

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter