Izvor:
16.07.2017 u 21:01
0

VELIKA PREVARA: Saznajte ko stoji iza priče o smrti Dragana Stojkovića Bosanaca! (foto)

Kompozitor i član žirija u jednom muzičkom takmičenju, Dragan Stojković Bosanac, našao se u zamci velike internet prevale, gde su u javnosti izašle informacije da je preminuo.

Sve ovo je navodno plasirao Armin Dedić, ovogodišnji takmičar ovog muzičkog takmičenja, a vest se vrlo brzo počela da širi internetom.

Naravno, Jutjub kanal je lažan i iza njega stoje ljudi koji smišljaju tragične stvari samo da bi dobili preglede, ne mareći što na taj način ugrožavaju druge.

Ovim povodom su se na svojim profilima na društvenim mrežama oglasili Dragan, Armin ali Draganova ćerka Džidža.

– Obaveštavamo i molimo sve fanove i pratioce da ne nasedaju na ovakve laži! Sve je ovo laž! Prijavite sve – napisao je Bosanac.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter