Izvor:
06.09.2017 u 16:02
0

PRETERALA: Dari Bubamari ugasili profil na instagramu!

U medijima ste mogli da vidite da se dele fotografije koje Dara Bubamara objavljuje na društvenim mrežama. Fanoce ćemo rastužiti ali toga više neće biti.

Dara se brani da su joj ovo smestili oni koji je ne vole.

“Osobe koje su očigledno ljubomorne što imam preko trista hiljada pratilaca slali su zahtev da kačim sadržaj koji nije prikladan za društvene mreže. Grupa mukica se skupila i kliktala kao blesava da me blokiraju, ali mogu samo da im poručim da će mi za nekoliko dana vratiti nalog pošto sam poslala podatke administratorima. Kao što je poznato nikada do sada nisam postavljala fotografije promiskuitetnog sadržaja, jer nisam takav tip. Zli ljudi hoće da mi napakoste”, poručila je pevačica.

izvor/svet

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter